Recollida de residus municipals

RECOLLIDA DE RESIDUS MUNICIPALS

 

Els residus especials i voluminosos són aquells que a causa de la seva persillositat i/o volum s'han de recollir de forma separada i amb cura, per evitar possibles vessaments o reaccions que poden ser perjudicials per la salut i el medi ambient, i perquè puguin ser reciclats o reutilitzats per donar-los una segona vida. Aquests residus són envasos de pintures, envasos de productes químics, olis, tòners, aparells elèctrics i electrònics, ferralla, mobles vells, etc.

 

El Consell Comarcal de l'Alt Camp presta el servei de recollida de residus especials i voluminosos mitjançant les següents modalitats:

- Caixa blanca (compartimentada): contenidor de gran volum on els veïns poden dipositar-hi residus especials i voluminosos durant els dies d'estada de la caixa al seu municipi segons el calendari establert.

 

- Caixa blava: contenidor de gran volum on els veïns poden dipositar-hi residus voluminosos durant els dies d'estada de la caixa al seu municipi segons el calendari establert. A la caixa blava no s'hi poden dipositar residus especials.

 

- Porta a porta: recollida periòdica de residus especials i voluminosos al portal dels veïns que s'hagin apuntat prèviament a l'Ajuntament.

 

- Deixalleria fixa de Vallmoll: tots els veïns dels municipis a qui el Consell Comarcal de l'Alt Camp presta el servei de recollida de residus especials i voluminosos poden dipositar els residus especials i voluminosos a la deixalleria de Vallmoll, els dissabtes al matí de 9:00h a 12:00h, excepte festius. A diferència de les altres modalitats, a la deixalleria fixa sí que s'accepten restes de poda i runa d'obra en petites quantitats.

 

A continuació, per cada municipi a qui el Consell Comarcal presta el servei, es detallen les modalitats de recollida, els residus admesos, els dies de servei i altra informació d'interès. 

- Aiguamúrcia

- Alió

- Bràfim

- El Milà

- El Pont d'Armentera

- El Rourell

- Els Garidells

- Figuerola del Camp

- La Masó

- La Riba

- Montferri

- Mont-ral

- Nulles

- Puigpelat

- Querol

- Rodonyà

- Vilabella

- Vila-rodona

- Deixalleria Vallmoll

 

 

 

 

 

 

Conseller de l’àrea:

Josep Silvestre Solé

Tècnics de l’àrea:

Josep Alsina Rull

Griselda Fontova Guivernau

Horari
De dilluns a divendres,

de 8.30h a 14.30h.

Contacte

977 60 85 60

mediambient@altcamp.cat