L’Àrea de Joventut ha organitzat una jornada de networking a l’Institut Jaume Huguet per oferir llocs de treball en el sector del lleure

16/11/2021

L’Àrea de Joventut ha organitzat una jornada de networking a l’Institut Jaume Huguet per oferir llocs de treball en el sector del lleure

Les Àrees de Joventut dels Consells Comarcals de l’Alt Camp, la Conca de Barberà i el Priorat, juntament amb la Coordinació de Joventut al Camp de Tarragona i l’Institut Jaume Huguet, han organitzat una jornada de networking en la qual set empreses i entitats del sector del lleure i de l’esport han ofert llocs de treball a l’alumnat. La iniciativa s’emmarca en el projecte Odisseu: programa per al retorn i la inserció laboral de joves al medi rural.

La jornada s’ha celebrat aquest dimarts, 16 de novembre de 2021, a l’Institut Jaume Huguet de Valls, en el marc del cicle «Joves i empresa» que cada any organitza el centre educatiu vallenc.

Les empreses participants han explicat la seva organització i han exposat quins perfils busquen per treballar. Es tracta de les organitzacions següents:

Una cinquantena d’alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Ensenyament i Animació Socioesportiva del Jaume Huguet han pogut tenir contacte directe amb aquestes empreses i entitats, que estan ubicades o presten els seus serveis a les comarques de l’Alt Camp, la Conca de Barberà i/o el Priorat. Les organitzacions han ofert llocs de treball per a diferents èpoques de l’any, sobretot per a accions a l’estiu.