Xerrada participativa sobre Transició Energètica

06/07/2023

Xerrada participativa sobre Transició Energètica

L’Oficina Comarcal de Transició Energètica de l’Alt Camp, ha organitzat una jornada de treball per la Setmana Europea de l’Energia Sostenible.


En el marc de la Setmana de l'Energia Sostenible, l'Oficina Comarcal de Transició Energètica va organitzar dimecres, 5 de juliol, una xerrada-taller per parlar de la transició.


La sessió participativa, va fer identificar a les persones assistents quins problemes veuen actualment a la nostra societat en àmbits socials, alimentació i energia, i seguidament es va proposar que es busquessin solucions als mateixos.


Durant més de dues hores, van sortir propostes interessants que es recolliran en un document fruit d’aquesta assemblea ciutadana.


La sessió va posar de manifest la necessitat que hi ha d'actuar urgentment des dels diferents estaments socials per tal de dirigir a la societat cap a un món més conscient i conseqüent amb les problemàtiques existents en aquestes matèries. Tot això activant solucions en els àmbits legislatius, de governança, socials, culturals, educatius i ambientals.