Sessió de treball participativa al Museu d'Alcover per definir el futur de l'Alt Camp

04/07/2024 Actualitat

Sessió de treball participativa al Museu d'Alcover per definir el futur de l'Alt Camp

Ahir, dimecres 3 de juliol a la tarda, al Museu d'Alcover, es va dur a terme una sessió de treball participativa amb l'objectiu de millorar el Programa d'Actuació Comarcal i establir el full de ruta per al mandat 2023-2027. Amb la pregunta "Com vols que sigui l'Alt Camp del futur?", es va obrir un debat enriquidor entre els assistents, que va permetre recollir diverses perspectives i idees sobre el futur de la comarca.

La sessió es va estructurar en diverses taules de treball, on polítics i tècnics de l'Alt Camp van abordar temes clau com l'agricultura, la digitalització, el turisme, l'habitatge, el medi ambient, els col·lectius vulnerables, les comunicacions i el transport. Cadascun d'aquests àmbits es van analitzar per identificar necessitats, oportunitats i accions prioritàries per al desenvolupament de la comarca.

El Consell Comarcal de l'Alt Camp agraeix la participació activa de tots els assistents i reafirma el seu compromís amb la millora contínua de la comarca. Les idees i propostes recollides durant la sessió seran fonamentals per definir les línies d'actuació dels pròxims anys i treballar conjuntament per un Alt Camp millor.