Nova edició del Networking sobre Lleure a l’Institut Jaume Huguet organitzat per les àrees de joventut de l’Alt Camp i la Conca de Barberà

16/11/2022

Nova edició del Networking sobre Lleure a l’Institut Jaume Huguet organitzat per les àrees de joventut de l’Alt Camp i la Conca de Barberà

Les tècniques Referents d’Ocupació Juvenil de l’àrea de Joventut de l’Alt Camp i la Conca de Barberà han organitzat una jornada de networking a l’Institut Jaume Huguet de Valls per donar a conèixer tot el que pot oferir el lleure als joves que busquen sortides laborals en aquest àmbit.

 

Les Àrees de Joventut dels Consells Comarcals de l’Alt Camp i la Conca de Barberà, juntament amb l’Institut Jaume Huguet, han organitzat una jornada de networking en la que empreses del sector del lleure han explicat a l’alumnat les diferents opcions laborals existents en el moment de finalitzar els estudis.

Enguany, ja jornada ha comptat amb la participació tant d’empreses del sector com són Àtic Educació, Opositar és fàcil i English Summer, com d’entitats publiques que ajuden als joves en la recerca d’opcions formatives i laborals, com el Servei d’Ocupació de Catalunya i Vallsgenera. També han fet una breu presentació dels serveis que presten des de les Oficines Joves, les tècniques Referents d’Ocupació Juvenil dels dos consells comarcals.

Una quarantena d’alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Ensenyament i Animació Socioesportiva del Jaume Huguet han pogut tenir contacte directe amb aquestes empreses al final de la sessió.

La jornada, que s’ha celebrat dimecres 16 de novembre de 2022, ha comptat amb la presentació d’Ekaterina Katcheff, Coordinadora Territorial de Joventut del Camp de Tarragona, i el director del centre, Josep Maria Soler.

Aquest sessió, ha estat una de les activitats realitzades per l’Institut Jaume Huguet en el marc de les XIII Jornades Joves i Empresa que durant aquesta setmana marca l’agenda del centre educatiu amb diferents xerrades i activitats adreçades a l’alumnat en matèria de recerca de feina i sortides laborals.

 

La Coordinadora Territorial de Joventut del Camp de Tarragona, Ekaterina Katcheff i el director de l'Institut Jaume Huguet, Josep Maria Soler, en el moment de la presentació de l'acte.