Les Oficines Joves del Camp de Tarragona presents a la 24a edició de l’Espai de l’Estudiant de Valls

06/03/2024

Les Oficines Joves del Camp de Tarragona presents a la 24a edició de l’Espai de l’Estudiant de Valls

Les OJ de l’Alt Camp, Baix Camp, Baix Penedès, Conca de Barberà, Priorat i Tarragonès presenten els seus serveis d’informació i orientació juvenil en aquesta fira anual.

 

Aquest dimecres, 6 de març, s’ha fet l’acte inaugural de la 24a Edició de l’Espai de l’Estudiant a la Sala Kursaal de Valls en la que ha assistit la consellera de Joventut del Consell Comarcal de l’Alt Camp, Gemma Solé i que ha comptat amb la presència de la Directora General de l’Agència Catalana de la Joventut, Laia Girós i la Coordinadora Territorial de Joventut de Tarragona, Carmina Blay.

 

Més de seixanta expositors de diferents àmbits es donen cita en l’Espai de l’Estudiant durant dos dies per tal d’apropar a la ciutadania totes les propostes formatives a nivell universitari, estudis de postgrau, formació professional, tallers ocupacionals, idiomes, estudis superiors, escoles de negocis, estudis artístics, batxillerat, formació no reglada i serveis per al jovent.

 

Les Oficines Joves del Camp de Tarragona, a l’estand de la Direcció General de Joventut, aprofiten aquesta fira per acostar a les persones joves els serveis d’informació i orientació juvenil que tenen per objectiu facilitar l’emancipació juvenil i el procés de transició cap a la vida adulta.

 

L’Espai de l’Estudiant, a la sala Kursaal de Valls, estarà obert dimecres 6 i dijous 7 de març, els matins, en horari de 9h a 14h, quan la visita es reserva als centres educatius, i en horari de tardes, de 15:30h a 19h, moment en que el recinte s’obre també per al públic en general.

 

L’Espai de l’Estudiant és una fira anual que inclou, entre d’altres, tota la proposta formativa a nivell universitari i de cicles formatius de Catalunya. L’Espai està organitzat pel Consorci Prouniversitari, una secció de l’Institut d’Estudis Vallencs i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Valls, la Diputació de Tarragona i la Generalitat de Catalunya, així com d’institucions i empreses compromeses amb el foment de la formació i l’ocupabilitat.