Inauguració del Punt Internisa a l'Oficina Jove de l'Alt Camp

21/09/2022 Actualitat

Inauguració del Punt Internisa a l'Oficina Jove de l'Alt Camp

Núria Ramon, Directora General de l’Agència Catalana de Joventut i Mateu Montserrat, president del Consell Comarcal de l’Alt Camp, han inaugurat aquest matí, el Punt Internisa de l’Oficina Jove de l’Alt Camp.

Els punts d’informació del projecte Internisa permetran atendre dones i joves que vulguin formar-se en competències digitals i inserir-se laboralment en el sector del turisme, principalment a les vinculades amb la Ruta del Cister.

El mateix matí també s’han inaugurat dos punts Internisa més a les oficines joves de la Conca de Barberà i de l’Urgell.

En les oficines, les persones interessades en formar part del projecte rebran assessorament i es podran inscriure a la plataforma del programa creada per lligar ofertes i demandes a través d’uns ordinadors i tauletes que s’han donat a les OJ exclusivament per aquest ús.

Està previst que al mes de novembre es realitzi una fira d’ocupació Internisa i espai de treball en xarxa a Poblet. En aquesta fira es realitzaran entrevistes ràpides de 10 minuts de durada entre candidates i ocupadors/es amb l’objectiu d’aconseguir la contractació directe de persones, principalment dones joves.

L’acte de presentació del projecte ha finalitzat amb la signatura de l’acord de cessió del material informàtic i l’entrega del mateix.

A la inauguració també hi ha assistit la Coordinadora Territorial de Joventut del Camp de Tarragona, Ekaterina Kàtcheff i les tècniques de l’Oficina Jove de l’Alt Camp.