Guia Comercial '100% Alt Camp'

21/12/2021 Productes Locals

Guia Comercial '100% Alt Camp'

Durant l'any 2021, el Servei de Reactivació Socioeconòmica de l'Alt Camp ha treballat per l'elaboració d'un Pla de Reactivació Comarcal.

Per elaborar el Pla i crear el full de ruta que ha de marcar l'estratègia per la recuperació de la comarca en els propers anys, es van realitzar diferents entrevistes a diversos agents socioeconòmics de la comarca per copsar la realitat de cada sector.

Durant les entrevistes, un dels elements més repetits va ser el poc valor que es donava als recursos que disposava la comarca i com es necessitava generar una economia més comarcal que posés valor als recursos endògens i l'aspecte social de l'Alt Camp. A partir d'aquí va sorgir la visió estratègica de la reactivació de l'Alt Camp:

FEM TERRITORI, FEM COMARCA.

En aquest sentit, el Servei de Reactivació Socioeconòmica al mes de juliol de 2021 va publicar el catàleg en línia "Alt Camp, de la Terra a la Taula", on s'hi poden trobar els productors i productores agroalimentàries de la comarca que fan venda directa.

Ara, hem volgut fer un recull de petits comerços existents en els diferents municipis de l'Alt Camp (alimentació, allotjaments, bars-restaurants, productors/es agroalimentaris, perruqueries, informàtica) per tal que coneguem què tenim aprop i donem valor als productes i comerços comarcals, de proximitat i km0.

Us animem a que consumiu productes de la comarca i compreu en establiments de l'Alt Camp!

 

Per consultar la Guia '100% Alt Camp', podeu clicar aquí.

 

Entre tots i totes, fem territori, #FemAltCamp !!

 

Guia comerços, allotjaments i restauració Alt Camp