Grup Jove de Gestió Emocional

04/01/2023

Grup Jove de Gestió Emocional

Des de l’ABS Alt Camp Oest en col·laboració de l'àrea de Joventut de l’Ajuntament d’Alcover i del Consell Comarcal de l’Alt Camp, es posa en marxa un grup jove de gestió emocional a partir de gener del 2023.

La demanda i observació de la necessitat d’eines per la gestió emocional dels joves i per a la prevenció de l’aparició de futures dificultats emocionals, és el que ha impulsat la creació d’aquest grup. El seu objectiu és promoure el benestar emocional dels joves d'entre 16 i 30 anys del municipi d'Alcover i voltants. 
El servei estarà dirigit per la Referent de Benestar Emocional i Comunitari de l’ABS Alt Camp Oest, en col·laboració de la dinamitzadora juvenil del Punt d’Informació Juvenil d’Alcover. 
De manera col·lectiva es treballarà per millorar la gestió de les emocions i de les dificultats diàries, l’augment de l'autoconeixement i es proporcionaran eines per facilitar la regulació emocional. Alguns dels temes que es tractaran van des de l’autoestima, a la gestió de l'estrès i l’ansietat, gestió de pensaments i resolució de problemes, etc. A més, també es preveu programar noves sessions en funció dels interessos expressats pel grup amb professionals experts en la matèria. 

On i quan tindrà lloc?

Es durà a terme el segon i quart dijous de cada mes de 19 a 20:30h a la Sala d’Actes de Ca Cosme. La primera sessió tindrà lloc el dijous 26 de gener. Es preveu que tingui una durada de gener a maig.

Vols participar o rebre més informació?

pijalcover@alcover.cat / 692358963

També pots apuntar-te mitjançant aquest formulari: https://forms.gle/uErBfufJNfAVGLvDA