El Consell Comarcal de l’Alt Camp contracta 3 persones joves beneficiàries de la Garantia Juvenil

05/10/2021

El Consell Comarcal de l’Alt Camp contracta 3 persones joves beneficiàries de la Garantia Juvenil

El Consell Comarcal de l’Alt Camp s’ha acollit, un any més, al programa de Contractació en Pràctiques de Joves beneficiaris de la Garantia Juvenil. Concretament ha contractat a tres persones joves durant sis mesos a jornada completa. 


El passat dijous 30 de setembre, les tres persones es van incorporar a la plantilla de la institució comarcal on realitzaran tasques de suport en les àrees de Turisme, Joventut i l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania. Amb ells, ja són 14 els joves de la comarca que en els darrers anys s’han vist beneficiats per aquestes pràctiques laborals en l’entitat.

El president del Consell Comarcal de l’Alt Camp, Mateu Montserrat, els va donar la benvinguda acompanyat del gerent de l’entitat, Jordi Garcia. El president, va apuntar la importància de donar noves oportunitats als joves de la comarca per tal que adquireixin habilitats i capacitats en diferents llocs de treball.

El Programa Joves en Pràctiques facilita que joves menors de 30 anys a l’atur, puguin dur a terme un període de pràctiques laborals per tal de millorar la seva ocupabilitat amb l’adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral.

El Programa de Garantia Juvenil és una iniciativa europea que pretén facilitar l’accés dels joves al mercat de treball. Els contractes de treball s’han efectuat d’acord amb les condicions establertes en l’Ordre TSF/115/2018, de 12 de juliol, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i cofinançat per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu 2014-2020, amb un cofinançament del 91’89%.