Bona rebuda del primer Cafè Digital a Alcover

15/06/2023

Bona rebuda del primer Cafè Digital a Alcover

L'Oficina Acelera Pyme Rural (OAP Rural) ha realitzat la xerrada Cafè Digital - Kit Digital a la sala de Plens de l'Ajuntament d'

 

Durant una hora, l’assessora tecnològica de la comarca de l’Alt Camp, Bet Janer, ha explicat a les persones assistents a la xerrada, el funcionament de l’Oficina Acelera Pyme Rural de Tarragona (OAP Tarragona), les diferents fases que inclou l’assessorament i totes les opcions gratuïtes que existeixen per a que les persones autònomes, emprenedores i PIMES de la nostra comarca es puguin beneficiar d’aquests ajuts 100% subvencionats.


El públic assistent va formalitzar nombroses consultes a la ponent amb interès per impulsar la transformació digital als seus negocis, sobretot, en matèria de facturació electrònica, xarxes socials, pàgina web, etc.


L’OAP Tarragona té previst realitzar noves accions de sensibilització sobre tecnologies digitals, casos d’èxit, subvencions, etc., en diferents municipis de l’Alt Camp per tal d’apropar tota la informació necessària aquests ajuts a població.

 

Què és l’Oficina Acelera Pyme Rural?

PIMEC, en col·laboració amb ARCA i subvencionat per Red.es, ha posat en marxa a la província de Tarragona el Programa d’Oficines Acelera Pyme Rural amb l’objectiu d’apropar i impulsar la transformació digital de les petites i mitjanes empreses, persones autònomes i emprenedores, ubicades en entorns rurals. Aquest programa, sense cost per les empreses, s’executa a través de diferents actuacions com consultories amb especialistes, seminaris, jornades i eines per al diagnòstic digital, etc. És un programa d’ajuts 100% subvencionat.