Una jornada de networking a l’Institut Jaume Huguet oferirà llocs de treball a persones joves en el sector del lleure

08/11/2021

Una jornada de networking a l’Institut Jaume Huguet oferirà llocs de treball a persones joves en el sector del lleure

Les àrees de Joventut dels Consells Comarcals de l’Alt Camp, la Conca de Barberà i el Priorat, juntament amb la Coordinació de Joventut al Camp de Tarragona i l’Institut Jaume Huguet organitzen una jornada de networking dedicada al sector del lleure. La iniciativa s’emmarca en el projecte Odisseu: programa per al retorn i la inserció laboral de joves al medi rural.

 

La jornada tindrà lloc el dimarts, 16 de novembre de 2021, a partir de les 11.30, a l’Institut Jaume Huguet de Valls, en el marc del cicle «Joves i empresa» que cada any organitza el centre educatiu vallenc.

 

L’objectiu del networking es posar en contacte les persones joves que estan cursant el Cicle Formatiu de Grau Superior d’Ensenyament i Animació Socioesportiva a l’Institut Jaume Huguet, i d’altres persones interessades de fora del centre, amb diferents entitats i empreses del sector del lleure que estiguin ubicades o que prestin els seus serveis a les comarques de l’Alt Camp, la Conca de Barberà i/o el Priorat. La finalitat es que les organitzacions puguin oferir llocs de treball per a casals d’estiu, parcs de Nadal, casals de setmana santa, etc.

 

A través d’aquest intercanvi, les empreses i entitats podran exposar el seu funcionament i podran oferir llocs de treball amb les futures persones titulades en aquest sector. Al seu torn, el públic assistent a la jornada podrà conèixer de primera mà les oportunitats laborals que hi ha en aquestes tres comarques.

Les inscripcions a la jornada es poden fer a través d'aquest enllaç.