Programació de l'Estiu Jove Alt Camp 2022

21/06/2022

Programació de l'Estiu Jove Alt Camp 2022

L’àrea de Joventut del Consell Comarcal de l’Alt Camp presenta la programació de l’Estiu Jove Alt Camp 2022. Es tracta d’un projecte comarcal impulsat per aquesta àrea, en què enguany col·laboren tretze ajuntaments de la comarca de l’Alt Camp.

La programació consta de més de 40 activitats gratuïtes molt diverses dirigides a la població jove dels diferents municipis de l’Alt Camp, que es duran a terme entre el 29 de juny i el 17 de setembre. Entre aquestes activitats hi podem trobar des de tastos artístics: teatre, clown, circ, graffiti, il·lustració, hip hop, lettering, fotografia...Com propostes per ampliar coneixements: jocs moderns i de mancala, elaboració de sushi, astronomia... Tots ells impartits per talleristes de la comarca i de proximitat. I hi podem trobar fins a propostes més festives, lúdiques i de gran format: holi party, escape rooms, curses d’orientació, festes de l’escuma, tobogans aquàtics gegants, bubble football, làser tag...

Cal destacar el paper central que prenen les associacions juvenils en l’organització de setmanes joves i activitats als municipis, a les quals s’ha de posar en relleu i reconèixer el valor que aporten als pobles.

Entre els ajuntaments que hi participen hi ha: Alcover, Alió, Bràfim, Cabra del Camp, Els Garidells, La Masó, l’EMD Picamoixons amb els suport de l’ajuntament de Valls, El Pla de Santa Maria, El Pont d’Armentera, Puigpelat, El Rourell, Vallmoll i Vila-rodona.

El projecte està vinculat als Plans Locals de Joventut, i als projectes d’arrelament juvenil, que es desenvolupen al territori amb el suport i finançament de la Direcció General de Joventut. Les activitats que hi tenen lloc s’han escollit tenint en compte les propostes joves que es van recollir durant les trobades de joves de la comarca que van tenir lloc el 2021 a diferents municipis.

Es pot dir que aquest és un projecte caracteritzat pel treball interdepartamental i interinstitucional, i que és un exemple d’èxit del treball en xarxa i les col·laboracions entre els diferents agents de la comarca.

 

Descarrega't la programació en aquest enllaç: Estiu Jove Alt Camp 2022