Nou Servei d’Orientació Laboral a diferents municipis de l’Alt Camp

27/02/2023 Actualitat

Nou Servei d’Orientació Laboral a diferents municipis de l’Alt Camp

El Consell Comarcal de l’Alt Camp, juntament amb la Unitat d’Ocupació i Emprenedoria de la Diputació de Tarragona, han engegat un nou servei d’orientació laboral a diferents municipis de la comarca.


Dins les actuacions previstes en el Pla d’Ocupació de Serveis d’Ocupació als Ens Locals de la Diputació de Tarragona, es va contractar, a principis d’any, un tècnic per proporcionar un servei d’assessorament especialitzat i atenció individualitzada a les persones demandants d’ocupació a la comarca de l’Alt Camp.

Aquest tècnic posa a l’abast de la ciutadania que així ho necessita informació, orientació, disseny d’itineraris professionals, tècniques de recerca de feina i acompanyament. També facilita la gestió d’ofertes de treball i la comunicació amb les empreses del territori per tal de detectar les necessitats laborals i els perfils demandants per aquestes.

A la comarca de l’Alt Camp, el servei d’orientació laboral es presta cada dimarts al municipi d’Alcover, els dimecres al Pla de Santa Maria i els divendres a Vila-rodona. El servei s’anirà adaptant a les demandes de la ciutadania per poder donar una major cobertura a les persones que necessitin trobar feina, millorar el seu currículum o canviar de sector professional.