Les Oficines Joves del Camp de Tarragona presents a la 23a edició de l’Espai de l’Estudiant de Valls

09/03/2023

Les Oficines Joves del Camp de Tarragona presents a la 23a edició de l’Espai de l’Estudiant de Valls

Les OJ de l’Alt Camp, Baix Camp, Baix Penedès, Conca de Barberà, Priorat i Tarragonès presenten els seus serveis d’informació i orientació juvenil en aquesta fira anual.

Aquest dijous, 9 de març, s’ha fet l’acte inaugural de la 23a Edició de l’Espai de l’Estudiant a la Sala Kursaal de Valls en la que ha assistit el Cap d’Àrea de Serveis a la Ciutadania i Conseller del Consell Comarcal de l’Alt Camp, Martí Barberà i que ha comptat amb la presència de la Directora General de l’Agència Catalana de la Joventut, Laia Girós i la Coordinadora Territorial de Joventut de Tarragona, Carmina Blay.

Més de seixanta expositors de diferents àmbits es donen cita en l’Espai de l’Estudiant durant dos dies per tal d’apropar a la ciutadania totes les propostes formatives a nivell universitari, estudis de postgrau, formació professional, tallers ocupacionals, idiomes, estudis superiors, escoles de negocis, estudis artístics, batxillerat, formació no reglada i serveis per al jovent.

Les Oficines Joves del Camp de Tarragona, a l’estand de la Direcció General de Joventut, aprofiten aquesta fira per acostar a les persones joves els serveis d’informació i orientació juvenil que tenen per objectiu facilitar l’emancipació juvenil i el procés de transició cap a la vida adulta.

L’Espai de l’Estudiant, a la sala Kursaal de Valls, estarà obert dijous 9 i divendres 10 de març, els matins, en horari de 9h a 14h, la visita es reserva als centres educatius, i la tarda del dijous, de 15:30h a 19h, el recinte s’obre també per al públic en general.

 

Estand de la Direcció General de Joventut