I Jornada de treball LGTBI+ a l'Alt Camp

21/04/2022

I Jornada de treball LGTBI+ a l'Alt Camp

L’Àrea de Joventut i el Servei d’Atenció Integral LGTBI+ (SAI) del Consell Comarcal de l’Alt Camp, en col·laboració dels serveis SAI Valls, i Trànsit ASSIR, les entitats i/o grups H2o, Gènere Lliure, Orgull Vallenc, i els municipis de la comarca de l’Alt Camp, organitzen la I Jornada de Treball LGTBI+ de l’Alt Camp.

L’esdeveniment tindrà lloc el pròxim dissabte 7 de maig de les 10:30h a les 13.30h a la Sala d’Actes de Vallsgenera. El projecte té la finalitat de facilitar un espai de trobada i intercanvi per a les persones del col·lectiu LGTBI+, que permeti alhora, apoderar i incentivar la seva participació política i social en la defensa dels drets del col·lectiu LGTBI+.

L’acte està obert a totes les persones que vulguin treballar conjuntament per generar espais de trobada, cures, i per defensar els drets LGTBI+ al territori de l’Alt Camp. Al mateix temps, les persones assistents a la jornada podran conèixer els diferents serveis d’atenció a persones LGTBI+ presents al territori, i entitats i col·lectius LGTBI+ del Camp de Tarragona, que donaran a conèixer el seu treball i permetran generar diferents exemples des d’on es pot organitzar el moviment LGTBI+. Seguidament, es formaran grups de treball entre les persones assistents, que han de servir com a espai de debat i reflexió, al voltant de la qüestió “Com organitzem el moviment LGTBI+ a l’Alt Camp?”. Finalment, l’esdeveniment es tancarà amb un aperitiu electrònic, on es podrà gaudir de petardeo i molt més, de la mà del DJ JR.

Pots descarregar el programa aquí: Jornada de treball LGTBI+ Alt Camp

Cal inscripció prèvia través d’aquest enllaç: bit.ly/jornadaLGTBI 

Més informació:

Àrea de Joventut del Consell Comarcal de l'Alt Camp

oficinajove@altcamp.cat

692 35 89 63