Estiu Actiu al Mas del Plata, Serveis Socials amb Tu

09/07/2021 Actualitat

Estiu Actiu al Mas del Plata, Serveis Socials amb Tu

Activitats per a tota la família, els divendres al Mas del Plata.

L'Àrea Bàsica de Serveis Socials Alt Camp, amb el suport de la Regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament de Cabra del Camp presenta un seguit d'activitats al municipi de Cabra del Camp, que es duran a terme a Mas del Plata, tots els divendres fins a mitjans d'agost.

Diferents actuacions de serveis socials es troben des de fa temps desplegades al Mas del Plata per facilitar el treball amb les persones i famílies i que l'atenció sigui més propera i accessible per a tothom. Serveis socials bàsics, serveis d'intervenció socioeducativa per a famílies, infants i joves i el punt d'aliments són serveis que es presten des de la proximitat des que l'ajuntament va habilitar, fa uns anys, les dependències del Club Social amb sales de treball i despatxos.

Per això, aquest estiu, concretament des del 9 de juliol fins al 13 d'agost, cada divendres al matí, hi ha planificades activitats de caràcter lúdic i informatiu informal per a infants, joves i famílies per poder aproximar encara més els serveis socials a la ciutadania de la zona.

Destaca l'activitat cafè amb serveis socials que serà dinamitzada cada setmana per una professional de l'equip de serveis socials i que pretén establir un espai de diàleg obert amb el veinatge per donar a conèixer tots els serveis i recollir les opinions de les persones amb relació al que esperen dels serveis, intentant aproximar expectatives, necessitats i recursos.

S'han establert diverses col·laboracions, entre elles amb l'Oficina Comarcal de Consum i el Servei Comarcal de Joventut del Consell Comarcal i la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Cabra del Camp per poder diversificar i garantir activitats per a tots els grups d'edat. També el Servei d'Informació i Atenció a les Dones participarà una jornada amb format cafè, consulta oberta, per explicar el servei a les persones que participin. 

En general, la proposta té la finalitat d'aproximar encara més els serveis socials, donar-los a conèixer per tal que la ciutadania els pugui aprofitar i compartir necessitats per poder planificar actuacions socials i comunitàries com a eina d'intervenció social que garanteixi la qualitat de vida de les persones.