El Consell Comarcal de l’Alt Camp, distingit pels Reconeixements Administració Oberta 2021

04/05/2022 Actualitat

El Consell Comarcal de l’Alt Camp, distingit pels Reconeixements Administració Oberta 2021

El gerent del Consell Comarcal de l’Alt Camp, Jordi Garcia, va recollir ahir, dimarts 3 de maig, el guardó dels Reconeixements Administració Oberta 2021 en un acte que es va celebrar al Teatre Auditori de Llinars del Vallès.

Els Reconeixements Administració Oberta són uns guardons que l’AOC (Consorci Administració Oberta de Catalunya) atorga cada any als ajuntaments i consells comarcals que han destacat en l’impuls de la transformació digital i el govern obert en la seva relació amb la ciutadania i en la seva gestió interna.

A la pàgina web de l’AOC es pot consultar l’Índex de Maduresa Digital. Aquest índex es determina a partir de l’anàlisi d’uns indicadors objectius, les dades d’ús dels serveis i l’anàlisi dels webs dels ens locals.

El Consell Comarcal de l’Alt Camp ha estat distingit en la segona posició dels ens de fins a 20.000 habitants. Aquest reconeixement és el fruit de l’esforç que ha dut a terme la corporació tant de forma interna amb els treballadors del consell, com externa amb la relació amb la ciutadania.

Reconeixements AOC 2021