Benvinguts a Pagès torna aquesta tardor amb una desena d’explotacions i establiments a l’Alt Camp

21/09/2023

Benvinguts a Pagès torna aquesta tardor amb una desena d’explotacions i establiments a l’Alt Camp

Benvinguts a Pagès obre les portes d’explotacions i establiments fent una aposta pel consum responsable i de proximitat. Una manera de conèixer la nostra pagesia, ramaderia i productors agraolimentaris tot descobrint els processos de producció i elaboració dels aliments. Tot això es pot conèixer de primera mà, explicat per les persones que treballen la terra, cuiden ramats i granges o elaboren els productes artesanals.

 

A l’Alt Camp, l’edició del 2023, compta amb una desena d’explotacions i establiments preparats per rebre visitants. Les persones interessades en realitzar les visites, poden formalitzar les inscripcions a la pàgina web de Benvinguts a Pagès on es poden consultar tots els participants amb una breu explicació del què ofereix cadascun d’ells i els horaris de l’activitat que ralitzaran durant aquell cap de setmana.

 

La festa de la pagesia catalana es celebrarà dissabte 30 de setembre i diumenge 1 d’octubre de 2023.

 

Benvinguts a Pagès és una iniciativa de la Generalitat de Catalunya que s’ha convertit en una acció de promoció a la comercialització dels productes i de suport a les explotacions agroalimentàries i pesqueres participants dirigida a la ciutadania en general però, sobretot, al públic familiar, sènior, foodie i jove.

 

 

EXPLOTACIONS A L’ALT CAMP

 

ALLOTJAMENTS

 

RESTAURANTS