Acte de lliurament d'orles de la promoció 2020-2024 de la Universitat Rovira i Virgili

Acte de lliurament d'orles de la promoció 2020-2024 de la Universitat Rovira i Virgili

El passat dia 21 de juny, va tenir lloc al Celler de Vila-seca el solemne acte de lliurament d'orles de la promoció 2020-2024 dels estudiants del Grau de Gestió en Turisme i Hoteleria i del Grau en Geografia, Anàlisi Territorial i Sostenibilitat de la Facultat de Turisme i Geografia de la Universitat Rovira i Virgili (URV).

L'acte va comptar amb la presència de diverses personalitats destacades, incloent el Rector de la URV, Dr. Josep Pallarès, el degà de la Facultat de Turisme i Geografia, Dr. Òscar Saladié, i representants de l'Ajuntament de Vila-seca. Els discursos institucionals van ser seguits per l'esperat lliurament d'orles, un moment emotiu en el qual els estudiants van veure recompensats els seus anys d'esforç i dedicació.

Un dels moments més destacats de la cerimònia va ser l'apadrinament de la tècnica del Servei Comarcal de Turisme de l'Alt Camp, Marina Rañé Piñana, per part de la promoció del Grau de Gestió en Turisme i Hoteleria. La tècnica, amb un discurs inspirador, va compartir la seva experiència professional i va oferir valuosos consells als nous graduats.

Durant el seu discurs, Rañé va posar èmfasi en la importància de la passió pel turisme, encoratjant als estudiants a mantenir viu l'entusiasme que els ha portat fins aquí. Va subratllar la necessitat d'adaptabilitat en un sector tan dinàmic com el turístic, destacant la rellevància de la formació contínua i la capacitat de treball en equip. Un dels punts clau del seu missatge va ser la importància de la sostenibilitat i la regeneració, recordant als futurs professionals la seva responsabilitat en la protecció del medi ambient i la promoció d'un turisme responsable.

Marina Rañé també va destacar la creativitat i la innovació com a motors essencials per al futur del sector, animant als graduats a pensar fora de la norma i a buscar noves maneres de sorprendre i satisfer als clients.

L'acte es va cloure amb les paraules del Dr. Josep Pallarès, rector de la URV, seguides dels discursos commemoratius dels estudiants, i finalment, una sessió de fotografies de família i un aperitiu de celebració.

Des del Consell Comarcal de l'Alt Camp, felicitem als nous graduats i graduades, i especialment a la nostra tècnica Marina Rañé per la seva inspiradora aportació en aquesta jornada tan especial. Estem segurs que aquesta promoció farà grans contribucions al món del turisme i la geografia, amb la passió i dedicació que han demostrat fins ara.