25 de Novembre, dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones

25/11/2020 Igualtat

25 de Novembre, dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones

25 de Novembre, dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les donesembre, dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones

 

 

 

L'Alt Camp commemora el 25N amb la presentació del segon monogràfic de la col·lecció BSIGUALTAT dedicat a les violències masclistes que pretén sensibilitzar, informar, com detectar i fer visibles les diferents violències masclistes a la nostra societat.

Aquest és el segon monogràfic d'una col·lecció proposada per l’Àrea de Benestar Social i Igualtat del Consell Comarcal de l’Alt Camp i va adreçada a tota la ciutadania de la comarca i als ajuntaments de l' Alt Camp per donar a conèixer els àmbits de treball d'atenció a les persones.

Des del SIAD Alt Camp s'ha volgut fer un treball pràctic i útil per contribuir a eradicar les conductes violentes vers les dones i emmarcar-les en el context legal, contribuint d'aquesta manera a la garantia dels drets de les dones.

El president del Consell Comarcal i l’ advocada del SIAD han participat a l’acte institucional organitzat per la Generalitat.

 
 
Ves a la pàgina d'Igualtat i descarrega el monogràfic
Ves a la pàgina de Benestar i Família