Des de principis de 2007 l’Ajuntament d’Alcover compta amb un servei de gestió de tràmits administratius per internet. Es tracta del projecte e-TRAM, el mòdul de gestió municipal de sol·licituds i tràmits per internet integrat a la plataforma del Consorci AOC (Administració Oberta de Catalunya).

L’e-TRAM permet des de qualsevol lloc i moment accedir a tota la informació sobre tramitació interadministrativa, iniciar i formalitzar qualsevol sol·licitud en nom propi o en representació d’una altra persona, consultar l’estat i contingut dels tràmits personals i rebre avisos sobre la situació d’aquestos. L’e-TRAM és una eina dirigida a totes les parts implicades en els processos de tramitació i gestió municipal: ciutadans, ajuntaments, professionals, representants d’empreses i entitats jurídiques. Actualment, l’Ajuntament d’Alcover ofereix 29 tràmits.

 

Darrere cada tràmit administratiu hi ha el corresponent responsable de l’Ajuntament que gestiona el tràmit sol·licitat. Per tal d’utilitzar el servei, cal identificar-se a CAT 365 o disposar d’un certificat digital. Com a usuari/usuària, aquest tipus d’autenticació et permet realitzar tots els tràmits i gestions en línia amb garanties de seguretat i jurídiques, consultar l’estat de les teves sol·licituds i facilitar l’emplenament dels formularis amb les teves dades personals.
E-TRAM
 
La teva administració
Documents personals

Família i serveis socials

Habitatge i via pública

Tributs i sancions

Medi Ambient i animals domèstics

Cultura, esport i lleure

 
ENTITATS

Guia d'entitats