Grup polític comarcal de Convergència i Unió

 

img_membresjmsanahuja

Joan Maria Sanahuja Segú

 

Nascut a Vilabella el 1962. Alcalde de Vilabella per Convergència i Unió. Conseller comarcal des de 2011. Es regidor de l’esmenta’t ajuntament des de l’any 2007. Pagès de professió.

img_membreblanc

Marta Blanch Figueras

 
 
Nascuda a Barcelona el 1971. Alcaldessa de l´Ajuntament de Puigpelat per Convergència i Unió. Consellera comarcal des de 2011. Regidora a l'Ajuntament de Puigpelat des de l’any  2007. En el darrer mandat va ser  tinent d’alcalde i regidora de Sanitat, Serveis Socials, Joventut, Medi Ambient i Cultura. Ha estat vicepresidenta i secretària de l’Associació de Dones Orquídia de Puigpelat. Comerciant de professió.
img_membregonzalez

Eduard Gonzàlez Ribas

 

Nascut a Valls el 1956. Regidor de l'Ajuntament de Valls des de 1999. Conseller comarcal  entre els anys 2003 i 2007 i va ser responsable de l´àrea de Turisme. Actualment és el cinquè tinent d'alcalde de l´Ajuntament Valls, regidor de Mobilitat i president de la Societat Anònima Municipal Valls, Infraestructures, Aparcaments i Serveis. En anteriors mandats, ha ocupat diverses responsabilitats municipals, entre les quals la Regidoria de Promoció, Comerç i Turisme i la Presidència de l'Institut Municipal de Promoció Econòmica (IMPE). Comerciant.

img_membredomingo

Francesc Xavier Domingo Segú

 

Nascut a Nulles el 1971. Alcalde de l´Ajuntament de Nulles des de l´any 2007. És conseller comarcal des del 2007 i en el darrer mandat, ha estat conseller delegat  d’Esports i Joventut i president del Consell Esportiu de l’Alt Camp. Empresari de professió.

 

Martí Barberà Montserat

 

Dolors Farré Cuadras

  Josep Ruiz Marín
 

Fina Bartolí Parera

  Joan Lapuente Lladó
 

Antoni Palau Bosch